AŞÇILIK (İNGİLİZCE)
Kazanılan Yeterlilik Program Süresi Toplam Kredi (AKTS) Öğretim Şekli Yeterliliğin Düzeyi ve Öğrenme Alanı
ÖNLİSANS DERECESİ 2 120 ÖRGÜN TYÇ, TYYÇ, EQF-LLL, ISCED (2011):5. Düzey
QF-EHEA:Kısa Düzey
TYYÇ, ISCED (1997-2013): 21,34,54,81

Ders Program Çıktıları İlişiklendirilmesi

Etkisi Yok 1 En Düşük 2 Orta 3 En Yüksek
       
Etkisi Yok ED (En Düşük) D (Düşük) O (Orta) Y (Yüksek) EY (En Yüksek)
           
Etkisi Yok En Düşük Düşük Orta Yüksek En Yüksek
           
Program Öğrenme Çıktıları 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Toplam %
Dersler
AS1001 TURİZM KAVRAMLARI VE UYGULAMALARI 3 3 1 3 2 3 3 1 3 3 3 3 3 34 52.31
AS1001 TURİZM KAVRAMLARI VE UYGULAMALARI O O ED O D O O ED O O O O O
AS1001 TURİZM KAVRAMLARI VE UYGULAMALARI
AS1002 MUTFAK UYGULAMA-II 3 3 3 3 12 18.46
AS1002 MUTFAK UYGULAMA-II O O O O
AS1002 MUTFAK UYGULAMA-II
AS1004 SOĞUK MUTFAK 0 0.00
AS1004 SOĞUK MUTFAK
AS1004 SOĞUK MUTFAK
AS1005 GASTRONOMİ BİLİMİNE GİRİŞ 3 3 6 9.23
AS1005 GASTRONOMİ BİLİMİNE GİRİŞ O O
AS1005 GASTRONOMİ BİLİMİNE GİRİŞ
AS1006 MENÜ PLANLAMA 3 3 3 3 2 3 2 19 29.23
AS1006 MENÜ PLANLAMA O O O O D O D
AS1006 MENÜ PLANLAMA
AS1007 GIDA BİLİMİ VE BESLENME 3 3 2 2 1 1 12 18.46
AS1007 GIDA BİLİMİ VE BESLENME O O D D ED ED
AS1007 GIDA BİLİMİ VE BESLENME
AS1009 GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYEN 3 3 3 2 3 2 2 18 27.69
AS1009 GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYEN O O O D O D D
AS1009 GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYEN
AS1023 MUTFAK UYGULAMA - I 0 0.00
AS1023 MUTFAK UYGULAMA - I
AS1023 MUTFAK UYGULAMA - I
AS1024 UNLU MAMÜLLER 0 0.00
AS1024 UNLU MAMÜLLER
AS1024 UNLU MAMÜLLER
AS1025 TATLI YAPIM TEKNİKLERİ 0 0.00
AS1025 TATLI YAPIM TEKNİKLERİ
AS1025 TATLI YAPIM TEKNİKLERİ
AS1026 GIDA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 0 0.00
AS1026 GIDA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
AS1026 GIDA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
AS2001 İÇECEK BİLİMİ VE ÖNOLOJİ 2 3 3 3 3 3 3 1 3 3 3 3 1 34 52.31
AS2001 İÇECEK BİLİMİ VE ÖNOLOJİ D O O O O O O ED O O O O ED
AS2001 İÇECEK BİLİMİ VE ÖNOLOJİ
AS2002 DENİZ MUTFAĞI 3 3 3 3 3 3 18 27.69
AS2002 DENİZ MUTFAĞI O O O O O O
AS2002 DENİZ MUTFAĞI
AS2003 TÜRK MUTFAĞI 2 3 3 3 2 13 20.00
AS2003 TÜRK MUTFAĞI D O O O D
AS2003 TÜRK MUTFAĞI
AS2004 DÜNYA MUTFAKLARI 3 3 3 3 3 3 18 27.69
AS2004 DÜNYA MUTFAKLARI O O O O O O
AS2004 DÜNYA MUTFAKLARI
AS2006 BİTİRME PROJESİ 3 3 3 9 13.85
AS2006 BİTİRME PROJESİ O O O
AS2006 BİTİRME PROJESİ
AS2007 MUTFAKTA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 2 2 1 2 2 2 2 1 1 3 3 3 3 27 41.54
AS2007 MUTFAKTA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ D D ED D D D D ED ED O O O O
AS2007 MUTFAKTA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
AS2008 YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ 3 3 3 3 3 3 3 21 32.31
AS2008 YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ O O O O O O O
AS2008 YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ
AS2014 MUTFAK VE KÜLTÜR 0 0.00
AS2014 MUTFAK VE KÜLTÜR
AS2014 MUTFAK VE KÜLTÜR
AS2016 VEJETERJAN MUTFAK 0 0.00
AS2016 VEJETERJAN MUTFAK
AS2016 VEJETERJAN MUTFAK
AS2019 PASTA VE ÇİKOLATA SANATI 0 0.00
AS2019 PASTA VE ÇİKOLATA SANATI
AS2019 PASTA VE ÇİKOLATA SANATI
AS2023 ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (İŞ YERİ STAJI) 0 0.00
AS2023 ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (İŞ YERİ STAJI)
AS2023 ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (İŞ YERİ STAJI)
ATAC01 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 0 0.00
ATAC01 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I
ATAC01 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I
ATAC02 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II 0 0.00
ATAC02 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II
ATAC02 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II
CARC01 KARİYER PLANLAMA 0 0.00
CARC01 KARİYER PLANLAMA
CARC01 KARİYER PLANLAMA
TURC01 TÜRK DİLİ I 1 3 3 7 10.77
TURC01 TÜRK DİLİ I ED O O
TURC01 TÜRK DİLİ I
TURC02 TÜRK DİLİ II 3 3 1 7 10.77
TURC02 TÜRK DİLİ II O O ED
TURC02 TÜRK DİLİ II